100%


Word affiliate partner bij EduAnimalis!

affiliate

Welkom bij EduAnimalis, waar passie voor huisdieren samensmelt met topkwaliteit informatie! Ontdek het beste van de wereld van honden, katten, konijnen en paarden via onze uitgebreide bron van kennis. Onze missie is glashelder: we willen het voor dierenprofessionals én liefdevolle eigenaars zo eenvoudig mogelijk maken om toegang te krijgen tot hoogwaardige informatie die het welzijn van onze geliefde viervoeters bevordert.

Bij EduAnimalis geloven we in kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom bieden we een scala aan boeiende lezingen, interactieve workshops, inspirerende opleidingen en handige online cursussen aan. En het beste van alles? Al onze content is wetenschappelijk onderbouwd, zodat je met een gerust hart kunt leren en groeien als huisdierenprofessional of liefhebbende eigenaar.

Waarom affiliate bij EduAnimalis?

Als affiliatepartner draag je direct bij aan het welzijn van onze honden en katten door hoogwaardige informatie te verspreiden die eigenaren helpt hun dieren beter te begrijpen en te verzorgen.

Verdien commissie voor elke verkoop die via jouw unieke affiliate-link wordt gegenereerd. Met minimale inspanning kun je extra inkomsten genereren.

EduAnimalis biedt volledige ondersteuning aan onze affiliatepartners, inclusief marketingmateriaal, technische ondersteuning en vlotte uitbetaling!

  •  
affiliate eduanimalis

Hoe werkt het?

affiliate kat en hond
  1. Aanmelden: Meld je eenvoudig aan voor ons affiliateprogramma door het registratieformulier in te vullen.
  2. Ontvang je unieke link: Na goedkeuring ontvang je jouw unieke affiliate-link die je kunt delen met jouw klanten en volgers.
  3. Communiceer: Deel jouw affiliate-link via jouw website, sociale media, nieuwsbrief of andere kanalen om potentiële klanten naar EduAnimalis te leiden.
  4. Verdien commissie: Verdien commissie (20% op de aangeduide cursussen) voor elke verkoop die via jouw link wordt gegenereerd. Ieder kwartaal worden de uitbetalingen gedaan.


Maak meer honden en katten gelukkig en krijg een leuke bijverdienste!

Word vandaag nog onze partner!

Sluit je vandaag nog aan bij het Affiliate Programma van EduAnimalis en maak deel uit van onze missie om het welzijn van huisdieren te verbeteren. Samen kunnen we een positieve impact maken op het leven van dieren en hun eigenaren.

Aanmelden is eenvoudig en kosteloos. Laten we samenwerken voor een betere toekomst voor onze huisdieren.
Heb je vragen? Neem contact op via info@eduanimalis.be

Wanneer jij je aanmeld als partner krijg jij een unieke link.
Wanneer iemand via jouw unieke link een aankoop doet op de site van EduAnimalis, kan jij daar een commissie op verdienen.

Momenteel is het enkel voor professionals in de dierenwereld. Wanneer alles goed verloopt, gaan we kijken of we dit kunnen uitbreiden naar ook overtuigde klanten.

Aanmelding gebeurt heel simpel. Je klikt om een van bovenstaande knoppen op deze pagina. Je komt op de aanmeldpagina terecht. Daar geef jij al jouw gegevens in.
Ik moet deze goedkeuren. Na goedkeuring ben jij partner van EduAnimalis. Heel simpel, geen kosten.

Neen. Enkel de cursussen ontworpen door EduAnimalis komen in aanmerking voor het partnerprogramma. Dit is hetzelfde voor de lezingen. De lezingen die georganiseerd worden door EduAnimalis komen in aanmerking voor een commissie. 

Neen, , dat is niet de bedoeling. Het systeem belet je ervan om je eigen affiliatelinken te gebruiken.

Op de online cursussen krijg je 20% commissie per verkoop.
Op de lezingen georganiseerd door EduAnimalis is dit 10%.

Alles wordt bijgehouden in je partneraccount. Per kwartaal wordt er een uitbetaling gedaan. Hou er wel rekening mee, deze uitbetaling wordt pas gedaan vanaf €50. 

Jouw affiliatelink kan je op verschillende manieren gebruiken. Je kan deze plaatsen op jouw social media, in een blog (of meerdere met gelijkaardige onderwerpen, vergroot de kans op verkoop), je kan deze verspreiden via jouw mailinglijst, of zelf op een flyer plaatsen (met eventueel een qr code). Het is belangrijk dat je enthousiast bent over het product en jouw passie mee verspreidt zodat huisdieren en eigenaars beter geholpen worden.